KezdőlapCégbemutatóAkciós termékekElérhetőségReferenciákPartnerekPályázatok
Forgalmazott termékekGyártásSzervizHasznált gépek
Széchenyi pályázat

Vasi Chef

Saját üzlethelységünkben, bemutatótermünkben több ezer termékből álló választékkal állunk vevőink rendelkezésére. Műhelyünkben végezzük a mechanikus és elektronikus gépek szervizelését, továbbá üzemcsarnokunkban gyártói tevékenységet is folytatunk.

Gyártás

Vállalkozásunk rozsdamentes semleges bútorok gyártásával is foglalkozik pl.: asztalok, állványok, eszközök, pultok különböző kivitelben. Műhelyünkben a legjobb minőségű KO33-as rozsdamentes acél lemezekkel profilokkal és zártszelvényekkel dolgozunk.

Ajánlatkérés

A rozsdamentes eszközök, semleges bútorok gyártását, saját műhelyünkben egyedi méretben is vállaljuk.

Ajánlatkérés

Tervezés

Cégünk vendéglátóipari működő és induló egységek technológiájának a tervezésével is foglalkozik. Komplett konyhák tervezése és kivitelezése gépek illetve semleges bútorokkal, technológiai leírásokkal, és a szakhatóságokkal történő egyeztetéssel.

Pályázatok

Aktuális pályázatok melyek segítségül lehetnek az anyagi források előteremtésében. Partnerünk segítségével az ön pályázatást is sikerre visszük. A részletek egyeztetése érdekében hívjon minket: +36 (94) 505-196

Kivitelezés

Konyhák kivitelezését vállaljuk helyszíni művezetéssel. Előkészítésben a villany, víz, csatorna, gáz kiépítésének kiállásainak pontos meghatározásával, műszaki irányítással biztosítjuk a szakembereket.

LaSanMarco
Tecnoeka
Tecnoinox
Cool Head
Fama
Diamond
Liebherr
Zanussi Professional
Krupps
F.A.C.
Robot-Coupe
Mecnosud
Fagor
GGF
Bertos
Caprigianni
Rational
Sparmixer
Faema
La Cimbali
Garbin
Hagesana
Isa
Kenwood
Kitchenaid
Orved
Sincold
Micra
Edesa
Seaco
Panasonic
Electrolux
RM Gastro
Fimar
Beckers
Ma-Ga
Essedue
Roller-Grill
Elekthermax
Gastrometal
La Felsinea
Solingen
Dick
Expobar
Unox
Bravo