Rozsdamentes semleges bútorok Előkészítő gépek Kis gépek Bárgépek Sütő-főző berendezések Hűtőberendezések Mosogató berendezések Kávéfőzés Vendéglátóipari fogyóeszközök Ételszállító- és tálaló berendezések Cukrászati berendezések Higéniai termékek berendezések, eszközök
KezdőlapCégbemutatóAkciós termékekElérhetőségReferenciákPartnerekPályázatok
Forgalmazott termékekGyártásSzervizHasznált gépek
Széchenyi pályázat
Termékkategóriák
Rozsdamentes semleges bútorok Előkészítő gépek Kis gépek Bárgépek Sütő-főző berendezések Hűtőberendezések Mosogató berendezések Kávéfőzés Vendéglátóipari fogyóeszközök Ételszállító- és tálaló berendezések Cukrászati berendezések Higéniai termékek berendezések, eszközök

GN 1/2 edényzet

Technikai leírás

Külső méret:
szélesség: 325 mm
 
magasság: 20 mm
 
mélység: 265 mm
Megnevezés:
GN 1/2-20

Külső méret:
szélesség: 325 mm
 
magasság: 40 mm
 
mélység: 265 mm
Megnevezés:
GN 1/2-40

Külső méret:
szélesség: 325 mm
 
magasság: 65 mm
 
mélység: 265 mm
Megnevezés:
GN 1/2-65

Külső méret:
szélesség: 325 mm
 
magasság: 100 mm
 
mélység: 265 mm
Megnevezés:
GN 1/2-100

Külső méret:
szélesség: 325 mm
 
magasság: 150 mm
 
mélység: 265 mm
Megnevezés:
GN 1/2-150

Külső méret:
szélesség: 325 mm
 
magasság: 200 mm
 
mélység: 265 mm
Megnevezés:
GN 1/2-200

Tulajdonságok

Hidegkonyhában egymásra rakható GN tálcákkal az ételek állagát és esztétikai minőségét megóvva tárolhatunk és szállíthatunk

Konyhai gépek kapacitásának optimális kihasználása érdekében, hűtők, hűtőszekrény, fagyasztószekrény, gőzpároló, kombi sütő,  regál,

Ételszállításnál, a GN-edényekhez méretezett thermo ládák alkalmazásával minimális helyveszteséggel szállítható az étel úgy, hogy rendeltetési helyére a kívánt hőfokon érkezzen meg.

A legkisebb méretű GN edények dresszingek, öntetek, szószok tárolására és szállítására, valamint  evőeszköztartónak használatosak.

A rakott ételeket a sütőből kivéve, majd  közvetlenül a GN-szállítóedénybe helyezve megóvhatjuk azok minőségét és kifogástalan kinézetét.


vissza az előző oldalra