Rozsdamentes semleges bútorok Előkészítő gépek Kis gépek Bárgépek Sütő-főző berendezések Hűtőberendezések Mosogató berendezések Kávéfőzés Vendéglátóipari fogyóeszközök Ételszállító- és tálaló berendezések Cukrászati berendezések Higéniai termékek berendezések, eszközök
KezdőlapCégbemutatóAkciós termékekElérhetőségReferenciákPartnerekPályázatok
Forgalmazott termékekGyártásSzervizHasznált gépek
Széchenyi pályázat
Termékkategóriák
Rozsdamentes semleges bútorok Előkészítő gépek Kis gépek Bárgépek Sütő-főző berendezések Hűtőberendezések Mosogató berendezések Kávéfőzés Vendéglátóipari fogyóeszközök Ételszállító- és tálaló berendezések Cukrászati berendezések Higéniai termékek berendezések, eszközök

Fagylaltfőző gép

Technikai leírás

Külső méret:
szélesség: 1200 mm
 
magasság: 560 mm
 
mélység: 700 mm
Teljesítmény:
4800 W hűtési teljesítmény, 4500 W fűtési teljesítmény, 60 literes, ciklusidő 150 perc, 550 W keverőmotor teljesítmény, 960 ford/perc keverőmotor
Feszültség:
380 V

Külső méret:
szélesség: 1350 mm
 
magasság: 640 mm
 
mélység: 770 mm
Teljesítmény:
8500 W hűtési teljesítmény, 6000 W fűtési teljesítmény, 100 literes, ciklusidő 150 perc, 550 W keverőmotor teljesítmény, 960 ford/perc keverőmotor

Tulajdonságok

A segítségével készíthetünk fagylaltot tej, vaj, növényi zsír, tejpor, tejszín, cukor, és stabilizátor felhasználásával. A fõzés és visszahûtés egy gépben valósul meg. A berendezés tej, vagy fagylaltalap tárolására is használható!

Tisztítása egyszerû, karbantartást nem igényel. A pasztörizálás +65°C és +100°C között állítható. A pillanatnyi hõmérséklet a digitális kijelzésû hõmérõn látható. A program befejezésével a készülék automatikusan átkapcsol a hûtve tároló üzemmódra. Javasolt hõmérséklet +5°C. A legkevesebb fõzhetõ mennyiség 10 liter. A visszahûtés után az alaplevet érdemes 6-8 órán keresztül pihentetni a jobb minõség érdekében. A fõzés és hûtés ciklusideje 2 óra.


vissza az előző oldalra